Ratten

RATTEN

Last van ratten? Wij helpen u er snel vanaf, gegarandeerd! In ons land komt de bruine rat veel vaker voor dan de zwarte rat. De bruine variant is dan ook meestal de veroorzaker van een rattenplaag. U zit er natuurlijk niet op te wachten dat ratten uw kabels doorknagen of dat uw balken en muren aangetast worden door urine en uitwerpselen van ratten. En u moet helemaal niet denken aan de ziekte van Weil en paratyfus, ziekten die ratten kunnen overbrengen. Natuurlijk kunt u zelf preventief handelen door geen voedsel te laten slingeren en alle gaten en andere ingangen van buiten naar binnen dicht te maken. Maar voor rattenbestrijding belt u toch liever de professionals. Wij zorgen dat de ratten snel uit uw huis of bedrijfspand weg zijn.

Wij zijn ervaren professionele bestrijders die snel en efficiĆ«nt ratten bestrijden. Wij zoeken de meest voorkomende looppaden van de ratten op en plaatsen hier diverse soorten vallen. Zo bent u gegarandeerd snel van uw rattenplaag af. Preventie kunnen we ook verzorgen voor u.

Na telefonisch contact maken wij een all in prijs voor u. Daardoor weet u waar u aan toe bent! Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten als u ons inschakelt. Voor wij beginnen geven wij u een duidelijke inschatting van de plaag en de kosten.